FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

HDH tisztújítás

Johannes Schwörer a következő három évben is a Német Faipari Szövetség (HDH) élén marad. A taggyűlés november 23-án Berlinben megerősítette tisztségében a baden-württembergi vállalkozót.

Johannes Schwörer 2008 óta biztosítja a folyamatosságot a HDH elnökségének élén. A baden-württembergi Hohenstein-Oberstettenből irányítja a Schwörer Haus KG-t, Németország egyik legnagyobb előregyártott építőipari vállalatát.

“A súlyos gazdasági válsággal kísért gazdasági és politikai felfordulás idején Németországban nagy kihívásokkal kell szembenéznünk. A faipar kulcsszerepet játszhat e feladatok – például az éghajlatvédelmi célok elérése és a lakáshiány enyhítése – megoldásában, ha a keretfeltételek megfelelőek. Ezek közé a keretfeltételek közé tartozik, hogy a politikusok kedvezőbb szabályozási környezetet teremtsenek, különösen a kkv-k számára. Mi a HDH-ban továbbra is vehemensen kampányolni fogunk ezért” – mondta Schwörer újraválasztása után.

A taggyűlés egyhangúlag megerősítette Dr. Carsten Merforthot (Mercer Timber Products GmbH) a HDH alelnöki tisztségében. Michael Stiehl nem jelöltette magát újraválasztásra.

szerk/ford: Tóth János, forrás: HDH 11-24

Előző cikk

Újjáéledő Hanság

Következő cikk

Ötezer fát kapott a Nagyerdő



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések