FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

75 éves a Holzforschung Austria

A Holzforschung Austria (HFA – Osztrák Fakutató Intézet) szerepe átfogónak és nélkülözhetetlennek mondható, és nem csak az osztrák erdészet és faipar számára. Az a magas szintű elismertség, amelyet a Holzforschung Austria az iparágon belül és azon kívül is élvez, az elkötelezett és rendkívül motivált munkatársak által nyújtott ügyfélközpontú szolgáltatásoknak köszönhető.

Az intézet különleges erőssége és egyik legfontosabb egyedi értékesítési pontja a kutatás és fejlesztés, a vizsgálat/ellenőrzés/tanúsítás és a tudástranszfer három területének kombinációjában rejlik. E három feladatkör fontossága és súlyozása az elmúlt 75 év során folyamatosan változott, és a szolgáltatások körét rendszeresen a vállalatok igényeihez igazították.

A HFA független, gazdaságilag stabil szolgáltató vállalattá fejlődött. Az Ausztrián kívüli szövetségekkel és érdekcsoportokkal való partnerségek és együttműködések szintén jelentősen hozzájárulnak a sikerhez.

A mérföldkőnek számító évfordulóra a tevékenységüket, történetüket bemutató kiadványt készítettek.

A letölthető – német nyelvű – kiadvány egy időutazás a faiparban, amelyet érdemes elolvasni.

A FATÁJ szerkesztőség is gratulál az évfordulóhoz, és további sok-sok évnyi sikeres kutatómunkára számít.

forrás: INFORMATIONSDIENST HOLZ

Előző cikk

Word on Woods podcast

Következő cikk

Lépcsőgyártás új logikával



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések