FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Szociális tűzifa-program a NEFAG Zrt-nél

A NEFAG Zrt-nél már közel egy évtizedes múltra tekint vissza a szociális tűzifa programban való aktív részvétel. Társaságunknál mindenkor abszolút előnyt élvezett a kistelepüléseken élő rászoruló családok támogatása.

Részt veszünk a tűzifa kiadásán túl, a faanyag önkormányzati telephelyre történő szállításában is, a kiszolgálás folyamatos, jelenleg a tűzifa termelés legnagyobb mértékben erre a projektre összpontosul. A programban résztvevő települések mind a Társaság kezelésében lévő területen belül helyezkednek el – Jász-Nagykun-Szolnok megye és Pest megye déli része – így Központi koordináció mellett mindhárom (Szolnoki, Pusztavacsi, Monori) Erdészetünk egyaránt érintett a szociális tüzelőanyag programban.

A Társaság az idei évben közel 50 település Önkormányzatával kötött szerződéseket, melyekben mintegy 9000 m3 pályázati feltételek szerinti minőségű, keménylombos vastag tűzifa kiszolgálására szerződött. A vállalt mennyiség 40%-a az Önkormányzatok telephelyeire már beszállításra is került. A fennmaradó rész kiszállítását – a korábbi évekhez hasonlóan – a szerződésben vállalt határidő előtt teljesíti a Társaság. Elmondható, hogy az Önkormányzatok és a NEFAG Zrt. között, az elmúlt évek alatt kialakult egy rugalmas és hatékony együttműködés, igaz ez mind az adminisztratív, mind pedig az operatív ügyekre. A visszajelzések alapján az Önkormányzatok elégedettek a faanyag mennyiségével, minőségével és a szállítások ütemezésével, ennek köszönhetően évről-évre visszatérnek a Társaságunkhoz.

forrás: NEFAG Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

6,5%-os éves árnövekedés

Következő cikk

Felújították a Ravazdi Erdei Iskolát



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések