FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Rekord eredményeket ért el a JYSK Magyarország

A JYSK az árbevételét és az EBIT-et is növelve, az eddigi legmagasabb forgalmát és EBIT-jét érte el Magyarországon az elmúlt 2020/2021-es pénzügyi évben.

Magyarországon sok vásárló választotta a skandináv JYSK-öt, hogy lakhatóbbá, szebbé, és élhetőbbé tegyék otthonukat, kertjüket.

Ennek eredményeképpen a JYSK Magyarországon az eddigi legmagasabb, 57 milliárd Ft árbevételt és 12,4 milliárd Ft EBIT-et ért el, ezzel a forgalom 11%-os és az EBIT 36%-os növekedés az előző pénzügyi évhez képest.
[FATÁJ kiegészítés: EBIT = earnings before interest and taxes / kamat- és adófizetés előtti eredmény, vagyis üzemi eredmény+rendkívüli eredmény]

“A sok nehézség ellenére nagyon sikeres évet zártunk mind a bevétel, mind a nyereség szempontjából. A COVID által támasztott kihívásokkal ebben az évben már rutinosabban birkóztunk meg. Vásárlóink továbbra is kedvezően fogadják azt a kínálatot, amit mi képviselünk a magyar lakberendezési piacon.” – mondja Szimeiszter Sándor JYSK Country Manager, Magyarország, Ausztria, és Görögország.

Különösen a bútorok, kerti bútorok és lakberendezési cikkek forgalma növekedett.

„A sikerünk és fejlődésünk fontos részei a kollégák és vezetők, akik az alapját képezik a magyar JYSK-nek, ezt bizonyítja a “Legjobb Munkahely” díj is, amit harmadszor nyertünk el idén. Véleményem szerint az üzlethálózatunk úgy egészül ki az online kínálattal, hogy az egyedülálló előnyöket kínál a versenytársainkhoz képest.” – nyilatkozza Szimeiszter Sándor, Country Manager, JYSK Magyarország, Ausztria, és Görögország.

A jelenlegi, 2022 augusztusban záródó üzleti évben a JYSK Magyarországon 4 új üzlet megnyitását tervezi, és 22 meglévő áruház felújításával szeretné még elérhetőbbé, és kényelmesebbé tenni a vásárlást.

„Az üzletek felújítása rendkívül fontos, mert naprakésznek kell maradnunk, hogy a vásárlók számára meg tudjuk jeleníteni a kínálatunkat.” – véli Szimeiszter Sándor, Country Manager, JYSK Magyarország, Ausztria, és Görögország.

A JYSK magyarországi pozitív eredményei részét képezik a JYSK Csoport még nagyobb sikertörténetének, amely világszerte több mint 3000 áruházat üzemeltet 50 országban. A JYSK Csoport 4,4 milliárd euró rekord árbevételt, és 610 millió euró EBIT-et könyvelhetett el, ezzel a forgalom 7%-os és az EBIT 21%-os növekedés az előző pénzügyi évhez képest

Magyarországon az első JYSK áruház 2005-ben nyílt meg, jelenleg 89 üzlettel rendelkezik és több mint 800 munkatársat alkalmaz.

A JYSK Magyarország 2020/2021-es pénzügyi év eredményei

  • Árbevétel: 57 milliárd Ft
  • Árbevétel növekedés 2019/2020-hoz képest: 11%
  • EBIT: 12,4 milliárd Ft
  • EBIT növekedés 2019/2020-hoz képest:36%

JYSK Magyarország

  • Magyarországon az első JYSK áruház 2005-ben nyílt meg
  • A 2020/2021-es pénzügyi évben 4 új JYSK üzlet nyílt, és 11 újult meg Magyarországon
  • Jelenleg 89 üzlettel rendelkezik és több mint 800 munkatársat alkalmaz

forrás: JYSK

Kiegészítés: A Jysk Kft folyamatosan bővíti hálózatát és a működtetéshez keresi a munkavállalókat. Jelenleg 40 nyitott pozícióra várja a jelentkezéseket országszerte. (2022-01-16)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

XXXLutz tovább terjeszkedik

Következő cikk

Floridában erdősít az IKEA



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések