FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

Befejeződött a polgárőrök erdőtakarítási akciója

Véget ért a Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért erdőtakarítási akciója. Az elmúlt hetekben húsz konténer, vagyis csaknem 150 köbméter szemetet gyűjtöttek össze a Debrecen környéki erdőkben.

Háztartási és kommunális hulladék, építési törmelék, autógumi és pala egyaránt előkerült. A programban mintegy 20 polgárőr vett részt, és alkalmanként a NYÍRERDŐ Zrt. Debreceni Erdészetének közfoglalkoztatottjai is csatlakoztak az erdők megtisztításához. A törmelék összegyűjtésében és elszállításában a Pixasef Kft. működött közre.

Nagyon örülünk, hogy Dr. Túrós András elnök támogatásának köszönhetően az Országos Polgárőr Szövetség révén lehetőségünk nyílt erre az önkéntes munkára. Bízunk abban, hogy a későbbiekben is részt tudunk venni hasonló kezdeményezésekben, hiszen szívügyünknek tartjuk a környezetünk védelmét, és ebbe beletartozik az erdők megóvása, tisztán tartása is – vont mérleget az akcióról Sziklási Péter, a Debreceni Polgárőr Egyesület elnöke. Az egyesület csatlakozva a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért kezdeményezéshez, az Országos Polgárőr Szövetség anyagi támogatásával indított akciót a hajdú-bihari megyeszékhely környéki erdők megtisztítására. Ebben együttműködtek Debrecen Megyei Jogú Város önkormányzatával, illetve a NYÍRERDŐ Zrt. Debreceni Erdészetével.

forrás: NYÍRERDŐ Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

EUTR - javuló fakereskedelmi jogalkalmazás

Következő cikk

Vadonleső Program két pályázati felhívásaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések