FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

WOODRISE – faépítők kongresszusa

A 2017-es első franciaországi, majd a 2019-es kanadai és a 2021-es japán látogatás után a WOODRISE, a közepes és magas építésű faépületek nemzetközi kongresszusa 2023. október 17-20. között ismét Franciaországban, a bordeaux-i Palais 2 l’Atlantique-ban kerül megrendezésre.

A WOODRISE a gazdasági és technikai cserék, az információcsere és a faanyag építőipari felhasználásával és az erdei erőforrások fejlesztésével kapcsolatos visszajelzések generátoraként hozzájárul a városok átalakulásához és az építőipar ökológiai átállásához, ami alapvető fontosságú a szén-dioxid-semlegesség szempontjából.

Műszaki, gazdasági és tudományos kérdések és válaszok állnak majd a következő WOODRISE, konferenciák és bemutatók középpontjában, olyan kulcsfontosságú témák körül, mint az alacsony szén-dioxid-kibocsátású műszaki megoldások, a szén-dioxid tárolása és helyettesítése, az erdőtől az épületig, a körforgásos gazdaság és az újrafelhasználás.

A WOODRISE kongresszus tematikája: a francia és nemzetközi újdonságok és innovációk, a technológia, az oktatás és a tájékoztatás, az emberi és társadalmi szempontok bemutatása a közép- és magasépítésű faépületek szolgálatában.

szerk/ford: Tóth János, forrás: BatiJournal

Előző cikk

Üzletemberek a Klíma Egyezményért

Következő cikk

MOME - G-Green partnerség



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések