FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faültetés nyíregyházi óvodában

A Sója Miklós Görögkatolikus Óvodában a Nyírerdő Nyírségi Erdészeti Zrt. jóvoltából három fát ültettek el a gyermekek és felnőttek együtt.

Bármennyire is sajnáltuk, be kellett látnunk, hogy óvodánk udvarán ki kell vágni három nagy fát, mivel ágaik közül sok elszáradt, balesetveszélyessé vált. Egy-egy nagyobb szél alkalmával karomnyi ágak töredeztek le róluk, veszélyeztetve a gyermekek testi épségét. Nyáron azonban nagyon hiányoltuk az árnyékukat mind az udvaron, mind az épületben.

Szeptemberben megkerestük a Nyírerdő Nyírségi Erdészeti Zrt.-t, hogy a segítségüket kérjük három konténeres fa telepítéséhez az udvarunkra. Tölgyfa Gábor erdészeti igazgatótól pozitív visszajelzést kaptunk. A terepszemle után került sor a három fa, két hársfa és egy juharfa telepítésére. Tölgyfa Gábor és munkatársa a gyermekekkel közösen ültette el a három konténeres fát.

forrás: Nyíregyházi Egyházmegye

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Szoros küzdelemmel zárult az Ifjú Kócsagőr Program döntője

Következő cikk

Románia - egyre csak drágul a tűzifa



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…