FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faültetés nyíregyházi óvodában

A Sója Miklós Görögkatolikus Óvodában a Nyírerdő Nyírségi Erdészeti Zrt. jóvoltából három fát ültettek el a gyermekek és felnőttek együtt.

Bármennyire is sajnáltuk, be kellett látnunk, hogy óvodánk udvarán ki kell vágni három nagy fát, mivel ágaik közül sok elszáradt, balesetveszélyessé vált. Egy-egy nagyobb szél alkalmával karomnyi ágak töredeztek le róluk, veszélyeztetve a gyermekek testi épségét. Nyáron azonban nagyon hiányoltuk az árnyékukat mind az udvaron, mind az épületben.

Szeptemberben megkerestük a Nyírerdő Nyírségi Erdészeti Zrt.-t, hogy a segítségüket kérjük három konténeres fa telepítéséhez az udvarunkra. Tölgyfa Gábor erdészeti igazgatótól pozitív visszajelzést kaptunk. A terepszemle után került sor a három fa, két hársfa és egy juharfa telepítésére. Tölgyfa Gábor és munkatársa a gyermekekkel közösen ültette el a három konténeres fát.

forrás: Nyíregyházi Egyházmegye

Előző cikk

Szoros küzdelemmel zárult az Ifjú Kócsagőr Program döntője

Következő cikk

Románia - egyre csak drágul a tűzifaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Németh Alajos [83]

Szomorúan tudatjuk, hogy férjem, apánk, nagyapánk, a Roth Gyula Erdészeti Technikum egykori diákja, aki az Erdészeti és Faipari…
Total
0
Share