FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Forest Information Billboard 2022/02

Az ENSZ Fabizottsága megjelentette a Forest Information Billboard negyedéves digitális kiadványuk idei második lapszámát. Mi történik a régióban? Tartsa magát naprakészen, a Billboard követésével. További információkat, beleértve a Billboardban való közlésre szánt anyagküldés feltételeit, valamint a korábbi számokat is megtalálja.

A 2022/2. lapszám aktuális témái:

  • Lapunk fő témája: AZ ERDÉSZETI STATISZTIKÁKKAL, GAZDASÁGGAL ÉS GAZDÁLKODÁSSAL FOGLALKOZÓ KÖZÖS UNECE/FAO MUNKACSOPORT
  • ENSZ-EGB hírek: erdészeti táj helyreállítása a Kaukázusban és Közép-Ázsiában; városi erdők a jövő városok jövőbiztos városaiért; körforgásos koncepciók az erdőalapú iparágakban és egyéb aktualitások.
  • Mi történik ma: hírek az Európai Faipari Szövetségtől; az erdészeti műveltségi keretrendszer; illegális rózsafa kitermelés; ingyenes könyvcsere kampány és egyéb hírek.
  • Új kiadványok, cikkek, jelentések és szabályozási frissítések
  • Közelgő események

Mi történik még a régióban? Tartsa magát naprakészen a Billboard követésével. További információk, beleértve a Billboardhoz való hozzájárulás módjára vonatkozó utasításokat, valamint a korábbi számokat itt találja.

szerk: Tóth János, forrás: UNECE/FAO Forestry and Timber Section

Előző cikk

Erdésznemzedékek: a nagy Kiss család

Következő cikk

Országos Szakképzési TanévnyitóStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share