FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Te vagy a legmenőbb cégvezető?

Ki a legmenőbb cégvezető? Még magunk sem tudjuk, de keressük őket. Idén karácsonyig szeretnénk kideríteni. Az egyik legnagyobb ültetésünkhöz, melyet “Karácsony erdő”-nek neveztünk el, szeretnénk minél több olyan cégvezetővel megismerkedni, akik hozzánk hasonlóan fontosnak tartják minél több fa ültetését és jó ötletnek tartják faültetést ajándékozni dolgozóiknak, vagy az ügyfeleidnek karácsonyra.

Te vagy ez a vezető? Keress meg minket!

Minden karácsonykor felmerül, hála istennek nem csak bennünk, hogy személyesen szívmelengető és közben a globális felelősségvállalásunk szempontjából értékes, ha tárgyak helyett faültetést adunk egymásnak ajándékba.

Ma a céges csomaggal jöttünk ki, pár nap múlva követni fogja az egyéni változat. Ha nem vagy döntéshozó, kérlek oszd meg, beszélj róla az illetékessel a cégnél, meséld el olyan barátodnak, akit érinthet. Ezen az űrlapon lehet ajánlatot kérni.

A Zöld Zugoly Klímafarmon fogunk ültetni most ősszel és tavasszal. Az ott cseperedő fákat lehet ajándékba adni egymásnak. A terület Baja közelében van Bátmonostoron, Balázs Orbán és családja már a mi érkezésünk előtt is környezetünkért aggódó és azért tenni képes gazdálkodók voltak. Most 3,5 hektár vegyes korú, biodiverzitás növelő, az egykori természetes állapot visszaállítását célzó, klímavédelmi és nem fakitermelésre ültetett erdőt telepítünk.

Minden ajándék ültetés mellé küldünk egy személyre szabható fát ábrázoló digitális grafikát tanúsítvánnyal az ajándék fáról, külön díj ellenében akár nyomtatott grafikát is.

Erdőt ajándékozok az ügyfeleimnek, alkalmazottaimnak!
Nem vagy cégvezető, de ismersz olyat, aki megfelel a személyleírásnak?
Kérünk továbbítsd neki a levelünket, hogy értesülhessen kampányunkról és felvehesse velünk a kapcsolatot, vagy küldjétek el nekik ezt a jelentkezőívet!
Üdvözlettel,
10 millió Fa

U.i.: ha nem ismersz ilyen embert, akkor emlékeztetnék arra, hogy 10 millió fa ültetése rendkívül költséges feladat. Aggodalomra azonban nincs ok, hiszen nagyon sokan vagyunk. Ha csak néhány ezer forinttal járul hozzá mindenki ehhez a költséghez, akkor máris belátható közelségbe kerül a közös célunk elérése. Te is kiveszed a részed? 

forrás: 10 millió Fa Alapítvány

Előző cikk

Álmosdra került az ajándék tűzifa

Következő cikk

Üzletemberek a Klíma Egyezményért



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések