FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Vár az erdő – új kiadvány

“Nem találtam olyan kiadványt, amely a gyerekeknek és felnőtteknek is segít abban, hogy még tartalmasabban, szórakoztatóbban töltsék idejüket az erdőben, a természetben. Erdőmérnökként, több éves erdei iskola vezetői tapasztalattal, és három gyermek édesanyjaként ezért úgy döntöttem, hogy írok én egyet.” – így vall Povics Noémi, a Vár az Erdő című könyv szerzője, ami ugyan nem kizárólag gyermekeknek szól, de meleg szívvel ajánljuk minden erdő- és természetszeretőnek, kicsinek és nagynak egyaránt!

A könyv elsősorban a kirándulás előtti közös tervezgetéshez való. Tanácsot ad, hogyan viselkedjünk az erdőben, mit vigyünk magunkkal, mire figyeljünk, segít megfejteni az erdőben látható „titkos” jeleket, és játékötletekkel is szolgál. A kirándulásról hazatérve pedig ismerős dolgokat fedezhetünk fel a lapjain az aznap látottakról.

A könyvhöz mellékelt munkafüzet pedig a kicsik kreativitására épít: Színezz! Rajzolj! Számolj! Találd ki! – kérik a feladatok. A munkafüzet a csoport létszámának megfelelően sokszorosítható, így senki sem marad ki a játékból.

A könyv és munkafüzet magánkiadásban készült el.

Megrendelhető a povics.noemi@gmail.com címen.


AJÁNLÓ – Nézd meg a FAGOSZ/FATÁJ/FATUDAKOZÓ teljes szakkönyvkínálatát, amely itt érhető el.

forrás: SEFAG Zrt.

Előző cikk

Önkéntesek segítettek az erdészeknek Nyíregyházán

Következő cikk

Megváltozott a tanya fogalma



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések