FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Sikertörténetek – Gerencsér Kinga nyílt levele faipari cégekhez

Szeretném egy könyvben összegyűjteni és bemutatni az olyan sikeres faipai cégeket, melyek 100 %-ban magyar tulajdonban vannak, melyeket szakmai berkekben nagyra becsülnek, és érdemesnek tartanak arra, hogy történetüket és munkájukat megörökítsük az utókor számára. 

Ezt a munkámat a Soproni Egyetem Faipari Mérnöki Kar dékánja ajánló levelével is támogatja. 

Ha úgy érzik, helyük van ebben a kiválóságokat bemutató kiadványban, akkor kérem töltsék ki ezt a kérdőívet, valamint küldjenek pár fényképet cégükről és termékeikről.  

2020-ban jelent meg a „Faműves mesterségek” című könyvem, az Egyetemi Kiadó gondozásában, rektori ajánlással, melyben 52 faműves mesterséget mutatok be egy-egy kiváló mesterének portréján keresztül. 

Ezen linken lehet olvasni róla:  Faműves mesterségek – új szakkönyv  

2021-ben “A fa ezer arca” címmel jelent meg könyvem, melyben az erdő és a fa sokrétű hasznosítását gyűjtöttem össze. A könyvről itt lehet olvasni: A fa ezer arca – megjelent Dr. Gerencsér Kinga új könyve 

Ebben az évben szeretném megjelentetni a következőt „Sikertörténetek” címmel, melyben örülnék, ha a példának számító hazai faipari cégek legtöbbje megjelenhetne.   

Bízva pozitív hozzáállásukban kívánok jó egészséget és boldog, sikerekben gazdag új évet! 

Üdvözlettel: Dr. Gerencsér Kinga – c. egyetemi tanár, (+3620) 433-3532
email: gerencser.kinga@uni-sopron.hu

2 megjegyzések
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Az erdő finom - új gasztrokönyv

Következő cikk

OENyR kárbejelentési határidők



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések