FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

JAF Akadémia 2023

A JAF Akadémia szervezésében az idei évben számos szakmai előadással készülünk valamennyi kirendeltségünkön, amelyekre ezúton szeretnénk minden érdeklődőt meghívni.

Az alábbi linken találja a JAF Akadémia eseménynaptárát – 2023. március 21. és 2023. december 14. között 29 eseménnyel -, ahol részletes információkat talál a következő hónapok előadásairól. Rendezvényeink természetesen ingyenesen látogathatóak, de az előzetes regisztráció kötelező.

 JAF Akadémia eseménynaptár

Regisztráció és időpontfoglalás előadásainkra

Az alábbi linkre kattintva találja a JAF Akadémia időpontfoglaló felületét, helyszínek szerint tagolva. Amennyiben regisztrálni szeretne egyik előadásunkra, kérjük a “Foglalások száma” mezőben válassza ki, várhatóan összesen hány fővel érkeznek a rendezvényre!

 Regisztráció és időpontfoglalás 

A továbbiakban rendszeresen tájékoztatjuk közelgő előadásainkról, valamint igyekszünk változatos tematikát összeállítani, hogy minden partnerünk találjon az érdeklődési körének megfelelő szakmai tartalmat.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel rendezvényeink, online tananyagaink kapcsán, írja meg nekünk a jafakademia@jafholz.hu e-mail címre, vagy forduljon bizalommal Katona László, illetve Föőr Róbert kollégánkhoz!

(x) – JAF HOLZ UNGARN Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Beporzók Napja

Következő cikk

Elindult a Nemzeti Aktív Turisztikai Stratégia társadalmi vitája



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések