FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

CLT referencia épület bemutató

Tervezők, kivitelezők és beruházók is részt vehetnek azon az ingyenes CLT bemutatón, melyet a JAV Holz április elején Zalacsányban tart egy konkrét referencia építésénél. A regisztrációt követően kapnak értesítést az érdeklődők az elérhető időpontokról, pontos részletekről és programról.

A JAF Akadémia soron következő, évindító Faépítészeti szakmai rendezvényének témája egy zalai CLT referencia-épület bemutatója

Vállalatunk április elején Zala megyében egy CLT technológiával épülő, mintegy 300 m2 alapterületű konferencia terem kapcsán tart szakmai bemutatót, amely során a CLT tervezés és kivitelezés munkafolyamataiba nyerhetnek betekintést az eseményre regisztráló szakemberek.

A szakmai előadás témái:

CLT Típusok | Szigetelés | Megnevezések | Referenciák | Lehetőségek és előnyök | CLT szerkezetek koncepcionális tervezése | A referencia épület tervezőinek és kivitelezőjének gyakorlati tapasztalatai a CLT technológia kapcsán

Előadók:

Bartha András Márk – DLA építészmérnök / Studio Konstella Kft
Draskovics Márk – ügyvezető / Draskovics Energetika Kft
Sallér Bálint – ügyvezető / Sallér Bau Kft
Szikszay István és Nágl Tamás  – szerkezettervező szakmérnökök / JAF Holz
Föőr Róbert – szakmai előadó / JAF Holz

A rendezvény természetesen ingyenesen látogatható, de az előzetes regisztráció kötelező! Amennyiben regisztrálni szeretne előadásunkra, kérjük a “Foglalások száma” mezőben válassza ki, várhatóan összesen hány fővel érkeznek a rendezvényre!

Amennyiben bármilyen további kérdése merülne fel a rendezvény kapcsán, forduljon bizalommal értékesítő kollégáinkhoz, vagy közvetlenül szakmai előadónkhoz:
Föőr Róbert – +36 30 927 4038, robert.foor@jafholz.hu

(x) Jaf Holz Ungarn Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Rekord jelentkezés a Soproni Egyetemre

Következő cikk

Tömörfa szerkezetek útmutatójaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések