FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Emlékkereszt Pákozdon

A VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. az idei évben Magyarországon megrendezésre kerülő 52. Eucharisztikus Világkongresszus tiszteletére emlékkeresztet állított a Pákozdi Pagony Vadaspark és Arborétumban.

Az erdők lelki feltöltődésünk helyszínei, ezért határozta el az Agrárminisztérium a Miniszterelnökséggel karöltve, hogy a 21 állami erdőgazdaság területein emlékkereszt állításával tiszteleg a világesemény előtt.

A közös kezdeményezéshez kapcsolódva, augusztus 28-án avató ünnepséget tartottunk, melyen Récsei Norbert plébános áldotta meg az emlékkeresztet.

forrás: VADEX Zrt.

Előző cikk

Vásárolja meg téli tüzelőjét, de csak okosan!

Következő cikk

Erdei Utakon Reviczky Gáborral – 89., 2021/35. adásStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

FATÁJ Naptár

A FATÁJ.hu rendszerének 2021. júniusi megújítása óta már több apróbb finomítást végeztünk a jobb használhatóság érdekében. A legújabb…
Tovább

Őserdő Visegrád határában

A Visegrád határában, az Erdőanyai-völgyben lévő erdőtömb az örökerdő-gazdálkodás egyik legjelentősebb hazai előfutárának számító terület. A Nemzeti Földügyi…
Total
0
Share