FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

HFDA Startup Program

A Hiventures Tőkealapkezelővel és Startup Campussal közösen indított HFDA Startup Program célja, hogy a divat- és designiparban tanuló vagy dolgozó tehetségeknek, fiataloknak lehetőséget nyújtson innovatív ötleteik üzleti támogatásában. A sikeres jelentkezők startup képzésen vesznek részt, ahol nemzetközi inkubációs és akcelerációs módszertani minták alapján sajátíthatják el a vállalkozásfejlesztés alapjait. A program zárásaként a csapatok egy befektetői ülésen ún. Demo Day-en prezentálhatják ötleteiket, ahol a legjobbnak ítélt projektek akár 20 millió forintos kezdő befektetéshez juthatnak a Hiventures jóvoltából.

A HFDA Startup Program az olyan korai fázisú, ötlet-prototípussal rendelkező termékek, szolgáltatások felkarolását célozza, amelyek innovatív megoldásokat nyújtanak a divat és design ipar számára. 

A program a divat, a design és a technológia ötvözésében rejlő lehetőségeket segíti kibontakoztatni, hogy Magyarországon is teret nyerjenek a jövőt meghatározó megoldások, és minél több nemzetközileg is versenyképes divat- és designipari startup szülessen. A program hisz a fiatal generáció erejében, így kiemelten keresi azokat az egyetemistákat, akik újszerű, innovatív technológiai megoldásokkal készek akár alapjaiban megváltoztatni a szakmát. 

A HFDA Startup Programba bekerülő csapatok 5 hetes online vállalkozásfejlesztési képzést, üzleti és szakmai mentorációt kapnak, majd a program második szakaszába beválasztottak további 5 hetes befektetési felkészítésben és akár 20 millió forintos kockázati tőkebefektetésben is részesülhetnek. 

Jelentkezési határidő: 2021. november 1. éjfél

Toborzási és jelentkezési időszak: szeptember 6. – november 1.
Kiválasztás_ november 2. – 7.
Inkubáció: üzlet- és termékfejlesztési képzés – (5 hét): november 8. – december 13.
Inkubáció: befektetési és pitch felkészítés – (6 hét): január 10. – február 21.
Demo Day (befektetési ülés): február vége

forrás: StartupCampus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Ropolyi Családi Nap

Következő cikk

Hello magyar design!



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

HOMAG okos élzárás

A HOMAG új, okos élzárási technológiáját üdvözlik a bútorgyártók. A kézművesség iránti megbecsülés egyre inkább növekszik, ami olyan…