FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

PONSSE Elephant King – több fa egy menetben

A PONSSE Elephant King a legnagyobb teljesítményű gép a forwarder kínálatunkban. A piac legtermelékenyebb, kiemelkedő kényelmet nyújtó forwardere különösen gazdaságos és hatékony, ha a szállítási távolságok hosszúak vagy a szállított fák nagyok.

“Az PONSSE Elephant King extrém körülmények között, az orosz hidegben és a brazil hőségben tesztelt technológiája javítja a termelékenységet, és segíti a gépkezelőt a folyamatos munkavégzésben. A gép kezelőfülkéje kellemes munkakörnyezetet kínál a kényelmet, biztonságot és ergonómiát értékelő szakemberek számára. Az erős motor és a 20 tonnás teherbírás garantálja a fák hatékony szállítását” – mondja Juha Haverinen, a Forwarderek termékmenedzsere.

Ha az PONSSE Elephant Kinget felszerelik a PONSSE Active Crane rakodóvezérlő rendszerrel, amely a szállítmányozók számára készült, a termelékenység igényes körülmények között még tovább javul. A PONSSE Active Crane rendszerrel a kezelő az egyes funkciók helyett a markológép mozgását vezérli, így könnyítve a kezelő munkaterhelését. A PONSSE Active Crane könnyen vezérelhető két kar segítségével, amelyek közül az egyik a földtől számított markoló magasságát, a másik pedig a mozgás irányát szabályozza.

A PONSSE K121 rakodógép példátlan hatékonyságot és sebességet kínál a nehéz körülmények közötti rakománykezeléshez.

A PONSSE Elephant King forwarder a PONSSE K121 rakodóval a legerősebb kombináció azokon a munkaterületeken, ahol a rakománykezelés a munkaidő nagy részét kiteszi. A PONSSE K121-es rakodógép megkönnyíti a munkát azokon a munkaterületeken is, ahol nagy fákat kell kezelni, illetve meredek lejtőkön, ahol a rakodónak nagy teljesítményre van szüksége. A nagy lengő- és emelőerő, a nagyobb hatótávolság, az új rakodógeometria és a jó irányíthatóság felgyorsítja a fel- és lerakodást.

(x) Forest Power Kft. – a PONSSE gépek hazai képviselete

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Fából épült felhőkarcoló

Következő cikk

Fásítás - kiemelt feladat



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések