FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

200. PONSSE szimulátor

A PONSSE 200. szimulátorát vették használatba a svédországi Södra Viken szakképzési központban. A szimulátor modellje a PONSSE Full, ergonómiája kiváló pozíciót biztosít a gyakorláshoz és igazi élménnyé teszi a tanulást.

A Ponsse és a Södra Viken hosszú ideje dolgozik együtt. A Södra Viken egy olyan iskola, amely több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik az erdészeti oktatásban. Az első PONSSE gép 2003-ban érkezett az iskolába.

“Nagyszerű látni, hogy az erdészeti iskola, ahová fiatal diákként jártam, megkapja a Ponsse 200-as számú szimulátorát. Ha az értékesítés, a szerviz, a prémium termékeink és az iskolai együttműködés jól működik, akkor sok jó dolog történik a piacon, és ez történik most Värmlandban” – mondja Carl-Henrik Hammar, a Ponsse Svédország ügyvezető igazgatója.


Évtizedes hagyományok az erdészeti iparban

Södra Viken 1947 óta dolgozik az erdészeti szakmák oktatásáért. Az erdészeti oktatást a Södra Vikenen a värmlandi erdészeti igazgatóság kezdte el. 2003 óta az iskolát Sunne önkormányzata működteti.

“Nagyra értékeljük a Ponsse szolgáltatói szellemiségét és a kiváló együttműködést. Számunkra ez azt jelenti, hogy így évről évre modern és korszerű oktatást kínálunk” – mondja Monica Olofson, a Södra Viken rektora.

Gazdaságos és környezetbarát képzés szakembereknek és diákoknak

A PONSSE szimulátorokkal a képzés gazdaságos, környezetbarát, hatékony és biztonságos mind a tanulók, mind a tapasztaltabb üzemeltetők számára. A Ponsse szimulátor segítségével a jelenlegi és leendő erdészeti gépkezelők könnyedén megtanulhatják az erdőgazdálkodási műveletek minden kulcsfontosságú szakaszát, és hiteles képzési környezetben szerezhetnek képet a gépek kezeléséről. A szimulátoros képzés a karbantartó alkalmazottak számára is ideális. A Ponsse szimulátorok fejlett ergonómiája jó testtartást biztosít, és élvezetessé teszi a tanulást.

szerk: Tóth János, forrás: PONSSE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Tino Aalto a Finn Fűrészipari Szövetség új vezérigazgatója

Következő cikk

ProviGreen faültetés Galgamácsán



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések