FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

PONSSE Data API

A Ponsse fenntartható fakitermelési megoldásokat kínál az ügyfelek igényeinek meghallgatásával, és a digitális szolgáltatások fejlesztésében is vezető szerepet kíván betölteni.

A Ponsse elindította a PONSSE Data API szolgáltatást, amelyen keresztül az ügyfelek egyszerűen és költséghatékonyan használhatják az erdei gépekből nyert adatokat közvetlenül a jelentéskészítő és vállalati erőforrás-tervezési rendszereikben.

Az adat API segít az erdőgépek adatainak nagy részletességű elemzésében az egyes ügyfelek üzleti igényei alapján. A szolgáltatás adatforrásként használható például a betakarítási műveletek számlázásához vagy a bérkifizetésekhez a betakarítási termelési adatok alapján. A szolgáltatás emellett a logisztikai igényekre is reagál, amikor a folyamatban lévő betakarítási műveletek mellett valós időben tervezi a műveleteket.

“A Data API segítségével az ügyfelek figyelemmel kísérhetik gépeik termelékenységét és hatékonyságát, és még részletesebben tervezhetik a betakarítási műveleteket. A szolgáltatással az erdészeti gépek adatai közvetlenül az ügyfelek rendszereiben értékes információkká alakíthatók át, ami teljesen új szintre emeli a műveletek hatékonyságát és kiszámíthatóságát” – mondta Juho Leskinen, a Ponsse termékcsoportjának vezetője.

Az adat API szolgáltatás a legtöbb előnyt azon ügyfelek számára eredményezi, akik adat- és tudásalapú menedzsmentet használnak a működésük során. A szolgáltatás jelentősen egyszerűbbé és megfizethetőbbé teszi az erdőgépek adatainak használatát, és a tudásalapú menedzsmentet az eddiginél több felhasználó számára teszi elérhetővé. Az uruguayi UPM a Data API szolgáltatás egyik korai alkalmazója.

A Data API a PONSSE Manager részeként kerül felajánlásra. A Manager egy következő generációs digitális szolgáltatási platform és erdőgép-kezelő rendszer, amely értékes adatokat szolgáltat az ügyfeleknek a gépflottájukról. Az ügyfeleket naprakészen tájékoztatja a gépeik jövedelmezőségét befolyásoló információkról, és segít javítani a műveletek hatékonyságát.

Nézze meg a PONSSE Data API szolgáltatással kapcsolatos ügyfélinterjút!

(x) Forest Power Kft – a PONSSE gépek hazai képviselete

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Binderholz újabb CLT üzemet épít

Következő cikk

Ausztria fakitermelése 2021



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések