FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Gipszkartonnal integrált CLT padló

Az AZURTEC®/Placo® padló a faszerkezetek építésével foglalkozó Mathis és a Placo® egymást kiegészítő szakértelmének eredménye. Céljuk: a faépítési módszer gazdagítása azáltal, hogy az építészeknek, a kivitelezőknek, a beépítő cégeknek, a projektvezetőknek és a tervezőirodáknak nagyobb teljesítményt (akusztikai, tűzvédelmi, hőtechnikai), egyszerűbb kivitelezést, megbízhatóságot és biztonságot biztosítanak, gazdaságos áron.

A többlakásos lakóépületek és irodaházak számára tervezett előregyártott padlórendszer az AZURTEC® bordázott CLT padlónak a Mathis elzászi gyárában történő összeszereléséből áll, a Placo® megmunkáló és vágóközpontban a kívánt méretekre előzetesen kivágott műszaki gipszkartonból készült hőszigetelő lemezzel.
A Placo® hővédő ernyő közvetlenül a faszerkezetbe történő integrálása megszabadítja a mennyezetet a tűzvédelmi korlátoktól, építészeti és műszaki szabadságot biztosít azáltal, hogy lehetővé teszi a világítótestek és a csatornák mennyezetbe történő beépítését, és 10-12 cm-el csökkenti a padlószerkezet vastagságát.

szerk: Tóth János, forrás: BatiJournal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Kínában javul az erdők minősége és CO2-megkötő képessége

Következő cikk

Nyárköszöntő futóverseny a Zselici Csillagparkban



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések