FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Levita – magyar pihenőbútor

A Levita első bemutatkozása a Business Fest kiállításon a Millenáris Parkban, 2022. június elején.

Egyedülálló bútor a hazai és nemzetközi piacon egyaránt, amely a magas fokú kényelem mellett egészségjavító és -megőrző tulajdonságokkal is rendelkezik. A dizájn, valamint a kivitelezés csak hozzátesz az alapfunkciókhoz, mely hűen tükrözi nevének jelentését: lebegés.

Fenntartható fejlődés és az innovatív megoldások az irodabútorozás és a belsőépítészeti kivitelezések világában: olyan munkakörnyezeteket hozunk létre, ahol a munkatársak szívesen és hatékonyan dolgoznak.

Egyedi tervezésének és letisztult formavilágának köszönhetően különleges darabja lehet bármely enteriőrnek. A beépített BEMER érterápiás készülék stimulálja a mikrokeringést, így jótékony hatással van az egészségre. A tudatos tervezéssel kialakított ívek tökéletes kikapcsolódást biztosítanak, így bármilyen környezetben hozzájárulhat a well-beinghez.

A kényelmi faktort pedig a gondos számításokon alapuló ívek biztosítják, amelyek az ergonómiai szabályok figyelembevételével lettek kialakítva.

A pihenőbútor méretében és kialakításában is biztosítja a megfelelő felületet a BEMER fizikai érterápiás készülékhez. A letisztult, dizájnos formavilág mellett, tökéletes ergonómiai kialakítással rendelkezik. Stabilitását a vázat képező két, X alakban rögzített acél szelvény adja. Ezt lágyítja az egyedi, kifinomult hajlított kiviteli megoldás, mely légies és könnyed megjelenést biztosít a bútornak.

LEVITA –

Kárpitozása nem csak egy időtálló megjelenést nyújt, hanem a könnyű tisztíthatósághoz is hozzájárul. A borítás keresztirányú steppelése pedig emeli a Levita eleganciáját.

A kényelmi funkciót tovább növeli a bútorhoz rögzíthető fejpárna. A háttámla mögé opcionálisan egy papírhengert tartó konzol is elhelyezhető, ami a higiénikus használathoz szükséges kiegészítő lehet. Ez megteremti a lehetőséget, hogy olyan terekben is helyet kapjon, ahol több személy is használatba venné.

BEMER

A BEMER hatékony terápiás opció számos betegség és egészségügyi probléma esetén. Együttműködve vezető tudósokkal, orvosokkal és intézetekkel a BEMER-kutatás forradalmi jelentőségű tudásra tett szert a mikrokeringés és annak hatásai terén. Az egészség megóvásában, fenntartásában is szerepet vállal, valamint hozzájárul a felhasználók feltöltődéséhez, relaxációjához. Számos független tanulmány támasztja alá a BEMER-technológia magas szintű hatékonyságát és szolgál magyarázatul a lelkes felhasználói tábor nap mint nap növekvő számára.

forrás: G-Green Kft

Előző cikk

IKEA - úton a matrac-újrahasznosítás felé

Következő cikk

Tűzgyújtási tilalomStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Pfiffer Bútor – “új munkatárs”

A Pfiffer Bútor történetének legnagyobb technológiai fejlesztése, egy nagy teljesítményű, 1600mm munkaszélességű, festő és szárító berendezés telepítése zajlik…
Total
0
Share