FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faipari fejlesztés Kecelen

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által a STILFA-MI Korlátolt Felelősségű Társaság, mint Kedvezményezett a GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00968 azonosító számú, “A Stilfa-Mi Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése” című pályázatát támogatásra alkalmasnak minősítette.

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból, a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg 124,95 millió Ft európai uniós feltételesen vissza nem terítendő támogatás segítségével. A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2023.12.31.

A Stilfa-MI Kft. 2009-ben jött létre azzal a céllal, hogy ügyfeleiket fa és bútoripari fejlesztése kapcsán a lehető legmagasabb szinten tudja kiszolgálni sokszor nem iparosított, hanem tradicionális technológiák használata mellett. A tevékenység jellegéből adódóan az adott tevékenység komoly épület infrastrukturális kapacitásokat igényel, hiszen a munkavégzés nagy része fix helyhez kötötten, üzemcsarnokban történik, melynek végzéséhez komoly kapacitású eszközök szükségesek, modern energiatakarékos üzemi kapacitások mellett.

A vállalkozás jelentős mértékű kapacitásbővítést szeretne megvalósítani egy elavult csarnoképület korszerűsítésével, legmodernebb, nagy pontosságú maró, gyalugépek, megmunkálóközpont és nagyteljesítményű elszívórendszer telepítésével.

A vállalkozás megújult és megújított telephelyi épülete Kecel, Malom utca 2/1 megvalósítási helyszínen található.

A projektről bővebb információt a cég weboldalán olvashatnak.

forrás: MTI OTS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Erdőtüzek előrejelzése

Következő cikk

Tragédia Ajka külterületén



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések