FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Kisasztalos verseny Zalaegerszegen

A képen jobbról a győztes tanuló, Bóha Martin , balról az 5. helyezett Tóth Nimród látható a madáretető-készítés közben. Mindketten a Tófeji Kincskereső Általános Iskola tanulói.

November közepén, második alkalommal szervezte meg az általános iskolai tanulóknak szóló, “kisasztalos versenyét” a Deák Ferenc Technikum Zalaegerszegen.

Az első fordulóban 94 tanuló vett részt. A második fordulóba bejutott 30 versenyzőből 29 fő jött el megméretni a gyakorlati tudását. Nagyon ügyesen és lelkesen dolgoztak a versenyzők, a madáretetőt mindenkinek sikerült összeállítani. A díjátadó a résztvevők nagy száma miatt az iskola gépműhelyében lett megrendezve.

A résztvevők közül az első 50 helyezett az elért eredményének megfelelően kapott ajándékot, az át nem vett ajándékokat a faipari nyílt napon részt vevők között sorsolták ki. A versenyen kiosztott ajándékok összértéke megközelítette az 500.000Ft.-ot.

A rendezvényt az alábbi cégek és szervezetek támogatták:

BI’BOR-FA Kft.
DeákDiák Kft.
Diamant Gépszerviz Kft.
Edelholz Faipari Kft.
Forest Hungary Kft.
Gamper Üzletház Kft.
JAF Holz Ungarn Kft.
MLS-PEZA Kft.
RiccoDesign Kft.
Sitform Bútorgyár Bt.
SZALAI Fafeldolgozó és Kereskedelmi Kft.
WINDOOR DESIGN Kft.
Ypszilon-Hungary Kft.
Café Frei Zalaegerszeg
Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

forrás: ZAOL 11-22

Előző cikk

Dörzsölt tűzifacsaló leleplezése

Következő cikk

EduWood szakmai tanulmányút



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések