FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

VárosFa Program – Hajdúsámson

A Csapókerti Általános Iskola Hajdúsámsoni Tagintézmény 4.s osztálya Forrás: Dandé Melinda

Hajdúsámson ezúttal a Mol Új Városfa Program nyertes pályázatának köszönhetően folytathatta a már elkezdett fásítást. A 70 darab sorfa még decemberben földbe is került a Dózsa György, Vámospércsi, Epreskert, Kossuth utcákban.

Az ültetésben Antal Szabolcs polgármester, az alpolgármesterek, a körzetes képviselők és az önkormányzat dolgozói mellett a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 3.b, és a Csapókerti Általános Iskola Hajdúsámsoni Tagintézményének 4.s osztályos tanulói segítettek, akiknek a Nyírerdő Zrt. hajdúhadházi kirendeltségéről érkező szakember foglalkozást is tartott az erdő témakörében.

– Az osztályok jelképesen örökbe fogadták a fákat, melyeket szeretettel fognak ápolni és óvni. Segítőkészségük példamutató, hogy mennyire fontos már fiatal korban a környezet iránti szeretet, a fásítás az életben – osztotta meg Dandé Lászlóné alpolgármester.

forrás: HAON

Előző cikk

VárosFa Program - Szarvas

Következő cikk

Nyárköszöntő futóverseny a Zselici Csillagparkban



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések