FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Build in Wood app

A Build-in-Wood Community egy platform a hálózatépítéshez és a tudásmegosztáshoz az építészet, a mérnöki és az építőipar területén, a faépületekre összpontosítva. Célja a közösség megerősítése azáltal, hogy könnyű hozzáférést biztosít, összekapcsolja az érintetteket, megkönnyíti az interakciókat és tudásmegosztási lehetőségeket kínál.

Október végétől már androidos és IOS operációs rendszereken működő mobil-készülékekre letölthető a Bulid-in-Wood applikáció.

Szenvedélyesen szeretsz fából építeni? Akkor csatlakozz a Build-in-Wood közösséghez még ma!

Az ingyenes és globális platform célja, hogy összekapcsoljon Téged a világ minden tájáról származó hasonlóan gondolkodó egyénekkel. A vadonatúj alkalmazással könnyedén…

✅ Kövesd a csoportokat és fedezze fel az eseményeket
✅ Csatlakozz szakemberek exkluzív előadásaihoz
✅ Hírek, publikációk és történetek megosztása
✅ Projektek és lehetőségek böngészése
✅ Csatlakozz a világ minden tájáról
✅ Inspirálj és inspirálódj!

📱✨ Ne hagyd ki ezt a lehetőséget a kapcsolatteremtésre, tanulásra és fejlődésre – szerezd be az alkalmazást most, és légy a Build-in-Wood közösség tagja!

Ez a szabadon elérhető, nyitott közösségi platform az Európai Horizont 2020 „Build-in-Wood” projekt eredménye, ahol 21 partner dolgozik együtt új megoldások kidolgozásán azzal a céllal, hogy drasztikusan növeljék a fa építkezések arányát.

A projekt indulásáról 2021-ben beszámoltunk.

forrás: Build in Wood

Előző cikk

Európa-bajnok épületasztalos

Következő cikk

Fával készült napelem



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések