FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Szentlőrinci lakásotthon felújítása

fotó: AJBH

A Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Baranya Megyei Gyermek- és Lakásotthoni Hálózatának szentlőrinci lakásotthonába látogatott az alapvető jogok biztosa 2022. november 17-én Farsang Tamás bv. dandártábornok, a büntetés-végrehajtás országos parancsnokának gazdasági és informatikai helyettese, valamint Ripszám István, a Mecsekerdő Zrt. vezérigazgatója kíséretében.

Balogh Zsolt, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgató helyettese tájékoztatta az ombudsmant arról, hogy milyen fejlesztésekre lenne szükség az otthonban. 

A tavalyi évhez hasonlóan az alapvető jogok biztosának kezdeményezésére a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, valamint az állami erdőgazdaságok – köztük a VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt., valamint a Mecsekerdő Zrt. – idén is szerepet vállalnak  két intézmény, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató szentlőrinci lakásotthonának és a Veszprém-gyulafirátóti Befogadó Gyermekotthon felújításában. 

forrás: AJBH

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Fakitermelés és a klímacéljaink

Következő cikk

Meglódultak a felszámolási eljárásokStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Szélessy György [78]

Szomorúan értesítjük olvasóinkat, hogy Szélessy György, az Életfa Emlékplakett Bronz fokozatával kitüntetett erdésztechnikus, az FM Erdőrendezési Szolgálat egykori…
Tovább

Gyászhír – Kenyeres Pál [80]

Mély fájdalommal értesítjük olvasóinkat, hogy Kenyeres Pál faipari gépészmérnök, erdésztechnikus, a hazai falemezipar és fakereskedelem jó ismert személyisége,…