FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

325 cserjét ültettünk el Óbudán

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat a 10 millió Fa Alapítvánnyal közösen 325 darab cserjét ültetett el a Közösségi fatelepítés program keretében a Bud Spencer parkban. Köszönjük minden önkéntesnek, aki részt vett a közös munkában!

A Bud Spencer parkba tavaly elültetett 25 darab hársfa köré fánként 5-5 darab veresgyűrű somot telepítettünk, a garázssor tetején lévő vaskorlát dekorálására 100 darab fagyalt, az Apát utcai teresedésbe pedig 100 darab veresgyűrű somot ültettünk.

„A fák köré ültetett cserjék több funkciót látnak el: növelik a dekorációs értéket, védik a fát a kiszáradástól, a törzset a fűkaszálás okozta sebektől, emellett gazdag táplálékforrásul szolgálnak a városi állatvilág számára – mondta el Burján Ferenc fenntarthatóságért, valamint klíma- és környezetvédelemért felelős alpolgármester.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott, és részt vett a munkában.

Köszönjük, hogy továbbra is partnereink abban, hogy Óbuda-Békásmegyer zöldebb, fenntarthatóbb és élhetőbb legyen.

forrás: ÓBUDA

Előző cikk

Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíj 2022

Következő cikk

ClimaForCeeLife előadássorozataStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Bondor Antal 90 éves

Dr. hc. dr. Bondor Antal az Erdőművelés Tanszék egykori tanszékvezetőjét az Erdészeti Tudományos Intézet volt főigazgatóját 90. születésnapja…
Total
0
Share