FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Magyar Design – itt otthon van

A MAGYAR DESIGN 10 éve kiemelkedő és egyedi építőköve a Construma / OTTHONDesign kiállítás tematikájának – egy fontos és kivételes találkozóhely.

Fontos, mert egyszerre ad lehetőséget a bemutatkozásra és a megismerésre: 100-nál is több magyar dizájner mutathatta már meg, hogyan és mivel tud hozzájárulni a lakberendezés kultúrájához, és több 10 ezer látogató nyerhetett bepillantást a legújabb trendekbe, sőt, a tervezők látás- és gondolkodásmódjába.

Kivételes, mert ez az ország legnagyobb otthonteremtési szakkiállítása, ahová a szakma képviselői és az érdeklődő, érdekelt nagyközönség egyaránt ellátogat, hogy megismerje az újdonságokat, így minden évben a magyar tervezők legfrissebb darabjaival is itt, és sokszor csak itt találkozhatnak. Nem csak ötleteteket kaphatnak a látványos kiállításon, hanem konkrét kínálatot, megoldásokat is a saját terveik megvalósításához: kisszériás, vagy egyedi megrendelésre készülő, üzletben csak ritkán kapható igényes bútorok, lámpák, lakástextilek és kiegészítők szerepelnek évre évre a standon.

A MD 2022 kiállítói:

  • Andrási Edina
  • Concrazy
  • Koós Daniella
  • LVG Art
  • Moha Design
  • Maacraft
  • Redform
  • Pataki Tiles

Az idei, 10. alkalmat – az újdonságokat a már megszokott módon bemutató kiállítás mellett – egy különleges, „jubileumi” enteriőrrel ünnepli a MD.

Az MD10-re a kiállítás projektgazdája és tervezője, Németh Gabriella komponált olyan tereket, tíz, az elmúlt évtizedben folyamatosan alkotó és a MD-on többször kiállító tervezők legújabb munkáiból, amelyek még plasztikusabban mutatják be a magyar tervezők tárgyaiban rejlő lehetőségeket.

Az MD10 kiállító tervezői:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Wood Like Workshop 04.06-10.

Következő cikk

Bútoripari körkép 2022



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések