FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

STIHL MS 462 motorfűrész

Nagy teljesítmény bárhol, bármikor / Bírja a strapát / Felpörgeti az eseményeket = a világ erdeire hangolva

Kis tömege miatt az MS 462 a legkönnyebb fűrész a saját osztályában, ami az ezzel párosuló extrém gyorsulással és robosztus kialakítással egy igazi erdei mindenessé teszi, legyen szó fadöntésről, gallyazásról vagy éppen magasban végzett munkáról.

Világszerte az erdőkben tesztelve
Hannes Klausner a tiroli erdők völgyében és meredek lejtőin dolgozik. Munkájához olyan motorfűrészre van szüksége, mint például az MS 462, amely az M-Tronic elektronikus motorvezérléssel gyorsan alkalmazkodik a változó környezeti körülményekhez.
Jean-Charles Mogenet-nek és csapatának gyakran kell a fák lombkoronájában dolgoznia. A könnyű és extrém gyorsulással rendelkező MS 462 “személyében” most van egy olyan motorfűrészük, amivel a munka jelentősen megkönnyíthető.
Gordon és Sterling Chew az alaszkai “Tongass Nemzeti Erdő” távoli, sűrű erdejében él és dolgozik. Számukra a megbízható és kis karbantartást igénylő motorfűrész nem választás, hanem egyszerűen kötelező. Kipróbálták az új MS 462-et, hogy lássák, mire képes
Az MS 462 erősségei
- Kis tömeg: mindössze 6 kg, 4,4 kW teljesítménnyel
- Extrém gyorsulás: 0.3 másodperc alatt 100 km/h-ra
- M-Tronic elektronikus motorvezérlés: Optimális teljesítmény 72 másodpercen belül - bárhol, bármilyen körülmények között
- Könnyű kezelhetőség: speciális fedél, oldalsó láncfeszítés, elvesztés ellen biztosított anyák
- Megbízhatóság és egyszerű karbantartás

Ugrás az MS 462 műszaki adatainak oldalára.

További információkért látogasson el a www.stihl.hu-ra, a szakértők kerti tippjeit pedig keresse a www.stihlnemzedekek.hu weboldalon, a STIHL Magyarország Youtube csatornáján, vagy a STIHL KertÉrtők podcast adásaiban!

A STIHL-ről

A Stihl International GmbH mezőgazdasági, erdészeti és kerti gépek gyártásával, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik. 1926-ban alapították, máig 100%-ig családi kézben van, jelenleg több mint 160 országban képviselteti magát. A magyar leányvállalat, az Andreas Stihl Kft. 1991 óta van jelen Magyarországon, ma már 300 szakkereskedéssel és 140 szakszervizzel. Az Andreas Stihl Kft. a motorfűrész és benzinüzemű fűkasza szegmensében, valamint a motorfűrész-vezetőlemezek és -láncok értékesítési területén piacvezető.

A vállalat a STIHL Timbersports nemzetközi sportfavágó versenysorozat névadó szponzora is.

(x) Andreas Stihl Kft.

Előző cikk

Emlékkereszt a Sasbérci kilátónál

Következő cikk

Tanít a Peszéri-erdő



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések