FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Plant-My-Tree Németország

Az éghajlatváltozásról beszél mindenki. Az erdők pusztulása, a hőmérséklet emelkedése, a gleccserek olvadása uralja a címlapokat. Ezért kell megállítanunk az éghajlatváltozást. Gyorsan.

A németországi Plan-My-Tree Alapítvány megtette az első nagy lépést azzal, hogy egyesítettük erőinket Németország legnagyobb faültetési túrájának megszervezésével!

2022. november 02-tól 2022. november 12-ig sok lelkes klímavédővel együtt jártuk Németországot, hogy fákat ültessünk a kiválasztott városokban.

A célunk az volt, hogy 100 000 fát ültessünk. Sikerült. És még túl is teljesítettük!

Küldjünk együtt jól hallható jelzést erről a faültetési túráról: A természet hív minket – Megértettük!

A PLANT-MY-TREE összeköti az embereket

Az alkalmazottak megtartása minden bizonnyal jobb megoldás, mint állandóan új alkalmazottakat találni. És pontosan ez az, amit a PLANT-MY-TREE inspiráló klímavédelmi csapat eseményei igazolnak. Ez a csapatépítés valódi értékeken alapul. Vállalatokkal közösen faültetési projekteket hajtottunk/hajtunk végre az éghajlatvédelem előmozdítása érdekében több mint 100 helyszínen Németország-szerte. Ez az értékes saját kezű munka bizonyíthatóan elősegíti az összetartozás érzését a vállalaton belül, és javítja az egymás közötti kommunikációt. Mert az az érzés, hogy a nap végén közösen létrehoztunk valami értékeset, összeköti az embereket.

szerk/ford: Tóth János, forrás: Plant-My-Tree

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Avasi Arborétum Fenyőkert: segít a Zöld Szív

Következő cikk

3 milliárd fa ültetése



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések