FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Teraszépítők találkoztak Hamburgban

A világjárvány miatti halasztás után a Német Fakereskedelmi Szövetség és a Thünen Fakutató Intézet nyolcadik Teraszépítési Szemináriumára most Hamburgban került sor. A GD Holz szerint a rendezvény teljes sikert aratott, közel 100 résztvevővel.

A Teraszépítési Szemináriumot a Thünen Intézet közvetlen szomszédságában lévő “Alt Lohbrügger Hof”-ban tartották. Az üzleti, tudományos és kutatási előadásokat tartalmazó program mellett a személyes találkozók és a szakmai eszmecsere is a középpontban állt. “Különösen a hálózatépítés szenvedett sokat az elmúlt években a világjárvány okozta korlátozások miatt” – mondta Florian Zeller, a rendezvény szervezője.

A rendezvény a Thünen Intézetben “fafajok nagyítóval történő azonosításával” kezdődött. Ezt követően a szemináriumon előadást tartott Dr. Gerald Koch (fafajok teraszépítéshez – vizsgálatok, szakértői vélemények és vizsgálatok), Prof. Dr. Christian Brischke (A fából készült teraszok élettartama – a vásárlói elvárások és a valóság), Uwe Romstedt és Thomas Wilper (Az ördög a részletekben rejlik: a tetőteraszok tervezése és kivitelezése), Werner Mangold (Bambuszteraszok – termékek, projektek, panaszok), Claudia Koch (Éljen a fából készült terasz – új kutatási eredmények az építésről és a gondozásról), Franz-Xaver Kraft (Teraszdeszkák importálása – tartsa be a kellő gondosságot!) és végül Michel Kahrs (Teraszdeszkák sikeres online kereskedelme).

szerk/ford: Tóth János, forrás: GD Holz 10-22

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Faipari képzés Békéscsabán

Következő cikk

Stirling-díj 2022



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések