FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Bajor Faépítészeti Díj 2022

Foto: Eckhart Matthäus © Siegfried und Elfriede Denzel Stiftung

A Holzbaupreis Bayern 2022 pályázatra 250 projektet nyújtottak be építészek és tervezők. Ez 30 százalékos növekedésnek felel meg a 2018-as utolsó versenyhez képest, és új rekordot jelent.

A faépítés egyre növekvő népszerűségének és magas minőségének újabb jele Bajorországban. Erről a zsűri február elején kap majd tiszta képet és a müncheni ülésen értékeli a pályázatra beérkezett projekteket. A díjak ünnepélyes átadásában Michaela Kaniber miniszter fog közreműködni, 2023. április 19-én a müncheni Oskar von Miller Forumban.

A versennyel kapcsolatos további információk a itt érhetők el.

A proHolz Bayern-ről

A proHolz Bayern a bajor erdészeti és faipari ágazat imázsszövetsége a Bajor Erdészeti és Faipari Klaszterben. “A természettel együtt gazdálkodunk” szlogen alatt az aktív erdőgazdálkodás és a fenntartható fahasználat összefüggéseiről és előnyeiről, az éghajlatvédelemről, a regionális szintű hozzáadott értékekről és a társadalom számára nyújtott ökoszisztéma-szolgáltatásokról kommunikálnak.

szerk/ford: Tóth János, forrás: proHolz Bayern

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Faalapú BioGazdasági Fórum

Következő cikk

Méhhotel - most készítsd el!



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések