FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Modern sokemeletes faépületek

A zürichi székhelyű Swiss Property AG, a fenntartható, többszintes, faépítésű lakóépületek specialistája február elején megnyitotta első németországi fióktelepét, folytatva ezzel a DACH ingatlanpiacra irányuló terjeszkedési stratégiáját.

Henrik Fillibeck

A müncheni fióktelepet Henrik Fillibeck (52) és Axel Trescher (52), a régóta működő ingatlanbefektetési szakemberek vezetik.

Axel Trescher

Henrik Fillibeck a Catella Real Estate AG-től érkezett, ahol legutóbb az igazgatótanács szóvivője volt, és a vállalati üzletfejlesztésért és stratégiáért, a kutatásért, az értékesítésért, a portfólió- és eszközkezelésért, valamint a hitelügyintézésért és a marketingért felelt.

Axel Trescher korábban a Catella Real Estate AG-nél dolgozott a portfóliókezelés és az értékesítés területén.

A 2014 elején alapított Swiss Property AG korszerűen használja a megújuló építőanyagot, a fát, amely a legmodernebb technológiával és digitális eljárásokkal kombinálva hatékony, gyors és éghajlatbarát építkezést tesz lehetővé. A Swiss Property jelenleg 630 millió Euro értékű befejezett és folyamatban lévő projekteket kezel. A Swiss Property AG fő részvényesei Dan Holzmann és Gary Fegel svájci vállalkozók.

szerk/ford: Tóth János, forrás: HolzForum / SwissProperty

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Készházak karbonsemlegességi mutatója

Következő cikk

Osztrák parlament PEFC tanúsított bútorzata



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések