FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Bajor Faépítészeti Díj 2022

A Holzbaupreis Bayern 2022 pályázatra 251 projektet nyújtottak be építészek és tervezők. Ez 30 százalékos növekedésnek felel meg a legutóbbi, 2018-as pályázathoz képest. 35 projekt került a szűkített listára, amelyek közül a zsűri három díjat, három különdíjat és nyolc elismerést ítélt oda.

A Michaela Kaniber államminiszter által tartott hivatalos eredményhirdetésre és díjátadó ünnepségre 2023. április 19-én kerül sor a müncheni Oskar von Miller Forumban. A Bajor Faépítészeti Díjat 2022 a Bajor Állami Élelmezési, Mezőgazdasági és Erdészeti Minisztérium és a proHolz Bayern imázsszövetség közösen ajánlja fel. A szervezőket a bajor építészkamara, a bajor építőmérnöki kamara és a Landesbeirat Holz Bayern e.V. (Bajor Állami Faipari Tanácsadó Testület) támogatja.

A díjakon kívül, amelyek számáról a zsűri a kiválasztási folyamat során dönt, elismerések és különdíjak is odaítélhetők. Ezekről a zsűri szabadon, véglegesen és fellebbezés nélkül, a jogorvoslat kizárásával dönt. A bajor faépítészeti díj keretében 30 000 eurót osztanak szét.

szerk/ford: Tóth János, forrás: proHolzBayern

Előző cikk

Bioalapú faanyagkutatás és termékfejlesztés

Következő cikk

LULUCF felülvizsgálat elfogadva



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések