FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Fával építés ökológiája

70 építész és faszerkezeti szakértő fogadta el a meghívást a legaui Rapunzel Welt látogatóközpontban tartott rendezvényre, amelynek egyik célja az volt, hogy eloszlassa a fa belsőépítészeti felhasználásával kapcsolatos, nem ritkán tapasztalható bizonytalanságot.

A fenntartható, egészséges építés mindig is a Ligno Trend üzleti fókuszában állt. Termékválasztékán kívül a keresztrétegelt fűrészáru (BSH = BrettSperrHolz) úttörője a legújabb know-how-t is át akarja adni, és szemináriumokat kínál a kompetencia témáival kapcsolatban.

A szervező Ligno Trend és partnere, a Habisreutinger az innovatív új épületet használta színpadként, hogy az épített példán keresztül kézzelfoghatóvá tegye a tulajdonságokat: A LIGNO® akusztikus panelek jó hallhatóságot és hangulatos, valódi fa érzetet biztosítanak.

A “Rapunzel Welt” helyszínt nem véletlenül választották. Ez nem egy faépület, de mégis egy különösen izgalmas projekt a nem lakóépületek kategóriájában. Sinan Tiryaki a hasscookzemmrich STUDIO 2050-től mutatta be a koncepciót.

szerk/ford: Tóth János, forrás: LignoTrend

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Minőségi Rétegeltlemez Kezdeményezés

Következő cikk

Faalapú szigetelés-kutatás



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések