FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

UPM Biofore House

Az Északi Faépítészeti Fórum résztvevői számára Helsinkiben, az UPM Biofore House névre keresztelt központi irodaépületben rendezik a fogadó-ünnepséget szeptember 28-án.

A Biofore House-t a UPM központi irodájaként tervezték, építették és 2013 decemberében vették használatba. Az épület tükrözi a UPM stratégiáját, valamint a vállalat elkötelezettségét a környezetvédelem, az energiahatékonyság és az emberek iránt. Ezt az amerikai Zöld Építészeti Tanács is elismerte, amely a Biofore House-t a LEED ® Platinum minősítéssel tüntette ki, ami a legmagasabb minősítés, amit egy épület kaphat. Az UPM Biofore House-t a Helin & Co Architects tervezte.

Az fogadó-ünnepség során a megjelenők részletesen tájékozódhatnak az épületről és az UPM-ről.

UPM – Az erdőtől a fenntartható termékekig

A UPM üzleti tevékenysége az erdőkön alapul: Az erdőket neveljük és kitermeljük, hogy megújuló és újrahasznosítható anyagokat és termékeket hozzunk létre. Biofore stratégiánk középpontjában a fosszilis alapú anyagok alternatíváit kínáló innovációk állnak.

Hat üzleti területen nyújtunk megújuló és felelős megoldásokat, és innoválunk a fosszilis energiaforrásokon túli jövő érdekében: UPM Fibres, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers és UPM Plywood. – www.upm.com/businesses

Az UPM Plywood kiváló minőségű WISA® rétegelt lemezeket és furnértermékeket kínál az építőiparban, a járműpadlózásban, az LNG hajóépítésben, a parkettagyártásban és más ipari alkalmazásokban. – www.wisaplywood.com

szerk: Tóth János, forrás: UPM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Európai faépítés bővülési lehetőségei

Következő cikk

A fakitermelés sokkal kevesebb a növedéknél



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések