FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

MAKÉSZ védjegyes cégek 2022

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) a vállalkozások érdekvédelmi és érdekérvényesítési feladatán túl, az arra érdemes vállalkozások munkájának elismertetésére is nagy hangsúlyt fektet. Fontosnak tartja a Szövetség, hogy a jó minőségű anyagokból sikeres kivitelezéssel folyamatosan színvonalas létesítményeket megvalósító mikro- és kisvállalkozásokat minőségi védjeggyel erősítse.

A kiadott dokumentum igazolja, hogy az adott vállalkozás az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének Könnyűszerkezet-építő Szakmai Tagozata által alapított, és az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Építésügyi és Településrendezési Főosztálya által elismert MAKÉSZ védjegy használatát kiérdemli, és annak használatára jogosult.

A tanúsítvány feljogosítja a vállalkozásokat, hogy 2022. évben a termékei, szolgáltatásai minőségének és a követelményeknek való megfelelés igazolására a MAKÉSZ védjegyet megjelenítse online és írott kiadványaiban, dokumentumaiban.

MAKÉSZ VÉDJEGYES VÁLLALKOZÁSOK 2022. évben:

ANICO KÉSZHÁZAK Kft, 4400 Nyíregyháza, Martinovics tér 2

BERGER Házak Zrt., 4244 Újfehértó, Ady Endre utca 34.

KÉSZHÁZ ÉPÍTŐ Kft., 6000 Kecskemét, Méntelek 14.

JÖVÖ HÁZA Bt, 9200 Mosonmagyaróvár, Gyertyán utca 8. 

KP SALES HOUSE Kft, 1027, Budapest, Bem József u. 9. 

INTERHAUS-BARTA Kft., 7726 Véménd, Rákóczi Ferenc utca 51.

NÉMETH-FA Kft., 8960 Lenti, Petőfi u. 34/B 

NEBRASKA-HÁZ Kft, 1088 Budapest, Szentkirályi u.29-31. V.em.1. 

SOKON Kft, 2484 Agárd, Széchenyi úti üzletsor

TAKSONY H-BEK Kft., 2335 Taksony, Orgona köz 20.

UBRANKOVICS Kft.,9423 Ágfalva, (Ágfalva-Liget 9423) hrsz 800/40 hrsz.

(FATÁJ kiegészítés: a fenti listában a cégnevek linkjei a FATUDAKOZÓ-ban található cégadatlapokhoz irányítják az érdeklődőt. A lista vastagabban megjelölt cégei már MID vagy MAX csomaggal előfizetői a FATUDAKOZÓnak.)

A tagszervezetek saját beruházásainak, fejlesztéseinek a célja, hogy gyorsabb, egyszerűbb legyen a kivitelezés, akár a ‘polcról levehető, hazaszállítható’ házak kialakítása is megvalósuljon. Folyamatban van az import anyagok (elsősorban a fenyőfa) hazai termékekkel történő helyettesítése.

Forrás: ÉVOSZ

Előző cikk

Nemzetközi Zöld Építés Hete

Következő cikk

Wauhaus - a Zala megyei dombságban



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Mérlegen – HelloWood

Mit jelent az, hogy ma már nem elég építésznek lenni, építészvállalkozóvá kell válni? Üzleti podcastunkban Huszár Andrást, a…