FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Nemzetközi Lombosfa Konferencia

A Francia Faipari Szövetség (FNB), az Európai Fűrészipari Szövetséggel (EOS) és az Európai Fakereskedelmi Szövetséggel (ETTF) közösen meghívja Önt, hogy jegyezze be a dátumot a lombos fűrészáru-piac egyik legjobban várt konferenciájára.

A Nemzetközi Lombosfa Konferenciát (International Hardwood Conference) 2022. október 28-án Lyonban, a délkelet-franciaországi lüktető városban rendezik meg. Az eseményt október 27-én két fafeldolgozó üzem látogatásával nyitják, amely minden bizonnyal sok résztvevő érdeklődését felkelti majd.

A céglátogatásokat követően kerül sor a hagyományos üdvözlő koktélra, majd másnap reggel hivatalosan is megkezdődik a konferencia, amelyet szokás szerint egy lenyűgöző helyszínen megrendezett gálavacsora követ.

A konferencia lehetőséget kínál a fapiaci trendek elemzésére, a keményfa-ipar számára érdekes témákra összpontosítva. Bár a világjárvány és a jelenlegi geopolitikai zavarok erősen kihatottak a keményfa-üzletágra és a gazdaság egészére, a konferencia a jövőre is összpontosít, mivel a kereskedők és a fűrészüzemek számára egyaránt bőséges kihívások és lehetőségek állnak rendelkezésre. Alaposan megvizsgálják a piacokat, a nyersanyagok elérhetőségét, a vevő iparágakat, valamint az ágazat szempontjából fontos kutatást és innovációt.

A konferenciával kapcsolatos további információk az esemény weboldalán olvashatóak.

szerk/ford: Tóth János, forrás: IHC2022

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Európai faipar üdvözli az EP EUFS állásfoglalását

Következő cikk

Erdőket sem kíméli az aszály



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések