FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Gyászhír – Lingl Norbert [49]

Mély részvéttel tudatjuk, hogy életének 49. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt kollégánk, Lingl Norbert, a SEFAG Zrt. Barcsi Erdészetének kerületvezető vadásza.

Kollégánk 1973-ban született, általános iskolai tanulmányait Barcson végezte, majd ugyanitt a Dráva Völgye Középiskolában érettségizett és szerzett erdésztechnikusi oklevelet. Szakmai ismereteit tovább bővítette és 1997-ben vadgazdálkodási technikusi vizsgát is tett.

Egész szakmai pályafutását a Barcs környéki erdőkben töltötte. 1993-ban kezdett dolgozni az akkori Darányi Új Élet Vadásztársaságnál, majd 2007-től annak egyik utódjánál a Darány és Térsége Vadásztársaságnál, majd a szomszédos Rigóci Baráti Vadásztársaságnál.

2017-ben került az általa a kezdő éveiből jól ismert és szeretett területrészre, a SEFAG Zrt. Barcs-Középrigóci vadászkerületébe. Feladatait mindig kiemelkedő lelkiismeretességgel és precizitással végezte, ennek köszönhetően már fiatal éveiben is munkaadóinak, valamint a vadász szakma elismerését és nagyrabecsülését is kivívta.

Rendkívüli szenvedéllyel járta vadászva és vendéget kísérve a gondjára bízott területet, ugyanakkor féltve óvta és gondozta a vadállományt.

Személyében egy kivételes szorgalmú kollégát és egy IGAZ VADÁSZT vesztettünk.

Temetése 2022. május 28. napján volt Barcson, a Béke úti temetőben.

Őszinte részvétünk szeretteinek!
SEFAG Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Zöld Kötvény Kibocsátási Útmutató

Következő cikk

Francia erdészek Tolna erdeiben



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Hartmann Tibor [83]

Mély fájdalommal értesítjük olvasóinkat, hogy HARTMANN TIBOR okleveles faipari mérnök, a FÜRLEMHO volt vezérigazgatója, 83 éves korában, türelemmel…