FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

60 éves az EGGER

A családi vállalkozás fennállásának 60. évfordulója alkalmából egy új vállalati kisfilmet mutatunk be. Az 1961-ben alapított tiroli székhelyű fűrészüzem mára a világ egyik vezető faalapanyag-gyártójává vált. Az alapító, id. Fritz Egger úttörő egyénisége a mai napig hatással van a cégre. 

Teljesítményen alapuló növekedés 

Id. Fritz Egger a személyes mottójával határozta meg a vállalat alappillérét: „A fa sokkal értékesebb annál, semmint hogy kidobjuk!” Egy napon sorsfordító döntést hozott és bezárta sikeres fűrészüzemét, hogy új vizekre evezzen: szerette volna megmenteni a megmaradt faanyagokat és értékes termékeket gyártani belőlük. Így hát 1961. december 18-án megnyitott az EGGER első forgácslapgyártó üzeme az osztrák St. Johann in Tirolban. 

Azóta eltelt 60 év és az EGGER vállalatcsoport immáron 10 000 alkalmazottal, 24 nemzetközi értékesítési irodával, valamint 20 gyárral rendelkezik, 10 különböző országban. A kínálata fa alapanyagok teljes skáláját tartalmazza a bútorgyártásban és belsőépítészetben, az faépítészetben, valamint a fa alapú padlók területén. A vállalat üzleti tevékenységének alapját a mai napig az alapító jövőképe és értékei képezik. 

Az EGGER történetét bemutató új vállalati videó 

Az EGGER az évforduló alkalmából egy új, 13 perces vállalati kisfilmet készített. A videó az alkalmazottak szemszögéből készült és betekintést enged az EGGER múltjába, jelenébe és jövőjébe. A tulajdonosokon és vezetőkön kívül, az alkalmazottak is beszélnek a cégről – kezdve Manfred Dittrichtől, a St. Johann-i telephely első üzemvezetőjétől, Alexander Dorfer gépészmérnök-gyakornokon át, egészen Anastasiya Cherkasova orosz minőségügyi vezetőig és Roman Klejzerowicz lengyel értékesítési munkatársig, akiket összekötnek a vállalaton belüli értékek és a fa alapanyag szeretete. 

A film azokat a témákat járja körbe, amelyek mindig is meghatározták az EGGER vállalatcsoportot. Ezek közé tartozik többek között: a nemzetközi terjeszkedés, az ügyfélközpontú termékek és szolgáltatások, a felelősségteljes és átlátható vezetés, a folyamatos innováció és fejlesztés, a változatos fejlődési lehetőségek az alkalmazottak körében, valamint az értékes partneri kapcsolatok megbecsülése. 

Tekintse meg az új vállalati videónkat! 

Összeköt a fa alapanyag iránti szenvedély: Az EGGER bemutatja új vállalati videóját

forrás: EGGER

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Fejlesztési támogatás - GINOP Plusz-1.2.3-21

Következő cikk

6 éves a Minősített Ragasztók Köre



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések