FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Újabb szankciók Fehéroroszország ellen

A szankciók az orosz-ukrán háború miatt korábban életbe léptetett szigorításokhoz hasonlóan egész gazdasági ágazatokat korlátoznak – jelen esetben például az acél-, a kálium- és a faipari termékeket is.

Újabb Fehéroroszországot sújtó szankciókról állapodott meg az Európai Unió, írta a Guardian. A lap szerint ezt az EU soros, francia elnöksége megerősítette.

A szankciók az orosz-ukrán háború miatt korábban életbe léptetett szigorításokhoz hasonlóan egész gazdasági ágazatokat korlátoznak – jelen esetben például az acél-, a kálium- és a faipart – , de vannak külön, személyre szóló szankciók is, melyekkel azokat a személyeket büntetik, akik segítettek Oroszországnak Ukrajna lerohanásában. Az EU mostani szankcióinak kimondott célja, hogy leállítsa az összes olyan fehérorosz áru áramlását az unióba, melyek a korábbi korlátozások alól még kivételt jelentettek.

forrás: pénzcentrum

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

A Stora Enso minden oroszországi termelését és értékesítését leállítja

Következő cikk

Ismét indul a nyugdíjasegyetem SopronbanStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések